EN | MK | GR

Производи

Селлопласт произведува различни видови на самолепливи траки со висок квалитет.

Меѓу нив се селотејпи употребувани во домаќинството,канцеларии како и во индустријата, разни специјални самолепливи ленти со широк спектар на употреба како во секојдневието така и во сите гранки на индустријата, Матријали за пакување на секакви производи кои е потребно да бидат заштитени при транспорт.

Исто така печатени селотејпи со ваше лого,повеке видови на диспенсери за селотејпи како и машини употребувани во индустријата за пакување и палетирање.

Новина во Селлопласт се машини потребни во индустријата за пакување на секаков вид производи. Можеме да наброиме машини за пакување со картонска амбалажа,машини за вакумирање,за пакување со стреч фолија,страпинг трака... Како и многу други.

Со голем асортиман на производи Селлопласт секогаш е спремен да излезе во пресрет на барањата на клиентите.

Но исто така секојдневно ги усовршуваме постоечките производи и изнаоѓаме нови во тек со побарувањата на пазарот.

SELLOPLAST