EN | MK | GR

За нас

Добредојдовте во Селлопласт!

Селлопаст е основана 1965 година.

Започнавме како мала семејна компанија со седиште во центарот на Солун.

Со текот на годините Селлопласт од мала работилница прерасна во современ индустриски објект, денес лоциран во индустриска зона Синдос 20км пред Солун.

Селлопласт се пласира на пазарот преку своите разграноци во Атина,Крит,Македонија,Бугарија како и преку соработка со сите балкански земји.

Нашата дејност е производство на сите видови самолепливи траки и голем асортиман од останати производи и машини употребувани во индустријата за пакување и палетирање на секакви производи.

Нашата мисија е долгорочно да ја одржиме стекнатата доверба која ја оправдуваме со нашиот квалитет и брза достава.

SELLOPLAST